Jesüs Krisüs, Heil Hitlaah!

Jag påbörjade nyss ett långt och djupt inlägg men det blev så jävla pretto att jag sket i't.
Så nu pratar vi om fula ord istället!
Jag har blivit "anklagad" för att vara väldigt grov i mitt språkbruk ibland. (Ibland = ofta). Typ, jag skriker könsord om något går fel. Antingen så gnäller folk på att jag skriker fitta, för det är ju ett fult ord. Eller så gnäller de på att jag använder ordet fitta som någontning negativt. Vafan!
I min ordbok står det såhär: "Fitta - ett hål med lite skinn runt där man kan stoppa in en kuk, fingrar eller en banan och där även ett barn kan komma ut. Ser lite ut som någonting ur en skräckfilm. Kan även användas som synonym till någonting negativt typ "Din jävla fitta" = "Jag anser att du beter dig otrevligt."
Eller kuk. Kom igen. Har ni sett en kuk någon gång? Inte alls läckert - ett perfekt ord att använda i nedsättande syfte. Jag menar, vem vill bli liknad vid nåt mjukt men ändå lite hårt, ådrigt och allmänt obehagligt? Hua!

Alltså, jag vet inte vart jag vill komma. Antagligen ville jag bara ha en ursäkt för att skriva om fittor och kukar.
Andra ord jag tycker om är knullansikte, böööögar, bögars mamma (oh!), röv.. osv.
Det bästa tycker jag är att använda orden i bestämd form, KUUUUUUUUUUUUUUUUKEN!!! t ex.

öh... tja

Min Utopi

Jag har en dröm. Och det är ingen dröm om att alla ska vara jämnlika eller att alla krig ska ta slut eller att hatbrotten ska försvinna, för let's face it; det kommer inte hända, och om allt var bra hela tiden, vad skulle man då gnälla på?

Men en sak jag tror kan vara möjlig om folk slutar vara retarderade jävla mongon, det är att man lär sig skriva ordentligt. Nej, jag kräver inte att en dyslektiker ska stava rätt, eller att han inte ska skriva alls (det vore ju taskigt, och jag är snel_hest_86) eller att man ska kunna varenda grammatisk regel (för det kan inte jag tjolahopp tjolahej!) men seriöst människor. Ni är väl inte dumma i huvudet, varenda en av er? Eller?
Jag har inte ens tagit fucking studenten, och har för fan inte ens godkänt i svenska a, men stavar ändå bättre än de flesta.
Ok, jag vet, jag veeeeeeeeeeeet... sär skrivning börjar bli ett gamalt klago mål men allvarligt? Ser man inte själv hur cpskadat det ser ut? "jag köpte en jätte fin tröja i går" neeeeeeeeeeeeej du våldtog mina ögon, det är vad du gjorde! Just there, just then!
Eller de och dem. På riktigt, om man inte vet i vilket sammanhang man ska använda de eller dem, skriv då för fan "dom". Svårt? För avancerat för de små små hjärnorna? (Yes, de små hjärnorna. Inte dem. Dem gick inte på stan heller, för den delen. Däremot kan man hata dem, men man kan inte hata de.) Ser ni vad jag kan? Så briljant är jag.

Oh och så hatar jag när folk skriver jättelånga meningar utan ett enda skiljetecken som att det vore helt ok jag menar jag blir sjukt stressad av att läsa en mening utan minsta lilla punkt eller åtminstone ett litet kommatecken

Och utropstecken! Hela tiden! Vad man än skriver! Så jävla hurtigt! Sjukt kul!

Random versaler MITT i en mening är INTE ok det heller. Eller jo, kanske på sms i och för sig - men skriver man en text som man antar att FLER än EN människa ska läsa kanske man kan BETONA orden på ett ANNAT sätt eller hålla käften.

Att skriva en längre text... med massa punkter... är inte heller... en fröjd... för mina ögon....

Fan vad jag gnäller. Och svär gör jag tydligen också. Men ibland behövs det.

Läs en bok, hej



som sagt...

Jag kanske är lite dum i huvudet... men det här med allmän rösträtt, va. Är det så jävla grymt egentligen? Jag menar, i teorin är det ju en bra och fin tanke, men allvarligt talat - har ni sett er omkring? Är ni medvetna om att det är statistiskt bevisat gång på gång att ca 98% av Sveriges befolkning är dumma i huvudet, imbecilla och saknar dessutom alla former av kritiskt tänkande. 98%! True fucking story! Så det är alltså ca 2% som över huvud taget är vettiga och då 99,9% av dessa är under 18 år (ganska mycket under 18 dessutom) och därmed inte röstberättigade kvarstår alltså 0.1% av 2% av hela Sveriges befolkning - den 0.1% är alltså jag och några andra, mestadels okända människor, som har någon sorts vett i skallen.
Det värsta av allt, det är att vissa av dessa dumhuvuden dessutom väljer att inte rösta för de är så jävla korkade att de inte ens fattar att om man nu har lyckats få den här rösträtten trots att man är utvecklingsstörd så ska man nog fan se till att hålla fast vid den, vilket man inte lyckas med genom att skita i att gå och rösta. Är man missnöjd - rösta blankt. Det är i alla fall en räknad röst. Helvete vad förbannad jag blir.

Hej och hå

Blev så inspirerad när jag läste Natalie's blogg (goodshit.blogg.se) att jag själv var tvungen att köra på samma tema. Fast jag är inte lika häftig som hon för jag är inte medlem på några diskussionsforum... men roliga saker kan man hitta ändå.

Duma Rassister:

"Det finns olika raser präglade av miljö och historia.
Afrikaner är präglade av evigs stamkrig och hård miljö...att tex. importera afrikaner till Sverige är rena dödstöten för landet; det är därför våldtäkterna, brotten och AIDS-smittan ÖKAR i Sverige även om media håller tyst om ORSAKEN. Afrikanska negrer kan INTE BYGGA ETT FUNGERANDE SAMHÄLLE pga genetisk prägling (se Sydafrika, Zimbabwe, Liberia mm) För att göra befolkningen mer lättstyrd hade politikerna hade FÖRRÅTT Sverige!"

- Hmmm... jag har för mig att när AIDS var ett "nytt fenomen" var det bögarnas fel, men jag antar att man kan skylla på olika personer beroende på vad situationen kräver. Vad jag tycker är BRA med detta inlägg är att hon är så HIMLA fantastisk som BETONAR det hon vill ha sagt med STORA BOKSTÄVER. Jag kan bara förutsätta att det är för att läsaren enbart ska se det, och inte det svamliga inlägget...

(angående Nationaldemokraterna) "ser ni skillnaden sverige dmoekraterna har dom vill få ut alla som inte är eller har svenska rötter man måste vara hel svensk för att platsa"

- Jag kan i ärlighetens namn inte riktigt förstå vad han vill ha sagt, men jag tror att det är att ND är bättre än SD för SD är så hiiiiiiimla mesiga. Hel svensk ska man vara, heil heil!

"Asså SD behöver allt stöd som finns..Om du röstar på ND slänger du bort din röst..För dom kmr inte komma in i riksdagen!"

- Riiiighhttt... nu kanske det är lite mycket begärt av mig att tro att en människa som vill ha in odemokratiska partier i riksdagen ska förstå det här med demokrati, rösträtt och sådana svåra grejer. Men... jag bara undrar; ska jag rösta på ett allians-parti bara för att de har störst chans att vinna valet igen, eller ska jag rösta på det jag tror på? Jag har sagt det förut. Allmän rösträtt är det obehagligaste som finns. (eller.. har jag sagt det förut? Annars kommer det ett inlägg på det ämnet snart!)

"Att utvisa etniska svenskar som är kriminella förstår jag inte alls? Men att utvisa kriminella invandrare som missbrukar vår gästfrihet, det är en självklarhet!"

- Nej, jag tycker inte heller att man ska utvisa svenskar. Till vilket land, liksom? Vilka vill ha våra brottslingar? Men skillnaden på min åsikt, och den här killens åsikt är att han gör en urskiljning, "etniska svenskar" ska få vara kvar, invandrarpacket ska ut. Hur länge är man invandrare? Tills man har ett medborgarskap? Nja, längre än så. Andra generationens invandrare (puckat uttryck, är man född i Sverige är man inte invandrare.)? Nej, de är också utlänningar och därmed basta. Åttonde generationen? Tjugonde? Trehundrade? Nej, etnisk svensk blir man aldrig så länge ens anfädrar är av utländsk härkomst. Så... ponera att den här grabben har en mormors mor som är tysk, och han begår ett brott.. då kan vi utvisa honom till Tyskland? Yes?


"de är inte terroriste.
de kommer oftast inte från utländer som irak och liknade, utan det kommer nämligen oftast från tyskland,"

- "de kommer oftast inte från utländer, de är ju tyskar!!!!1"... Alla terrorister kommer inte från "Irak och liknande". Tyskland är också ett land än Sverige (true story!). Du är dum i huvudet.

"
dem gjorde faktist en undersökning i norge som visade att 90% av våldtäcktsmännen var från mellanöstern å offren 90% norskor. DET ÄR FAKTA. å det är väll inte helt orimligt att utgå ifrån att det ser ut så i sverige oxå, sen har jag levt i getto i sverige jag vet vad jag pratar om, källan är folkmun från gettot"

- *De. *Norge. *Våldtäktsmännen *Och. *Väl. *Sverige. *Också. Dessutom börjar man meningar med Stor Bokstav, och random nyttjande av versaler mitt i en mening är väl inte heller helt korrekt, om man ska vara petig. Oh, oh! Man kan även använda skiljetecken om man vill! Att faktan är från "folkmun från gettot" känns ju tryggt, det är typ lika bra som att använda Aftonbladet som källa. Och att sedan använda sig av siffror som någon stackars Nationaldemokrat i någon by i Norge knepat ihop och applicera den som fakta som gäller i Sverige.. det är ju klockrent!!

Slut på duma rassister :,(

Jag undrar verkligen om det är inträdeskrav i Nazismens värld. Typ, "du bör stava som en kratta, grammatik är för pussies och negrer, var helst ej kapabel att komponera en fullständing mening utan att totalt snurra in dig i din icke-logik.. och faktakoll är inte ok"
Det känns liksom lite underligt att de som hetsar mest om att bevara Sverige svenskt, är de som brutalt våldtar det svenska språket samtidigt som de pissar på varenda turk i hela världen (turk = alla som härstammar från något land i mellanöstern, samt även ibland sydamerikaner). Sen är de emot alla typer av rasblanding (rasblandning = en stackars vit kvinna blir våldtagen av en turk eller neger) (alla typer = de där barnet får en annan hudfärg än kritvit), men att avla ungjävlar med en finne i en sunkig hytt på en Viking Line-båt påväg till Helsingfors, det är inte samma grej.. och sen går de hem och klappar på sin rottweiler/schäferblanding och tycker att han äääär ju så söt! Men vänta lite! Var du inte emot rasblanding?



RSS 2.0